Ny golvbrunn underlättar montage i tätskikt

Pressmeddelanden | 2016-07-06
  • Ny golvbrunn underlättar montage
    Ny golvbrunn underlättar montage i tätskikt

Golvbrunnsserie med rostfri klämring och lågt säte
För att möta marknadens nya krav på tätskikt och plastmattor har Purus tagit fram en ny serie golvbrunnar, S-serien. Brunnarna levereras med klämring i rostfritt stål och lågt säte som båda underlättar montaget av kraftiga plastmattor och tätskikt. Tekniken med klämring i rostfritt stål baseras på erfarenheter från vår designbrunnsserie Purus Line. Klämringen monteras i brunnen med sex stycken skruvar, vilket ger en flexibel och säker montering.

– Purus Line har lärt oss mycket om en bra anslutning till tätskiktet och plastmatta. Med det som grund har vi utvecklat Purus S-Serie. Det låga sätet och den rostfria klämringen som skruvas fast med 6 skruvar gör det enkelt och smidigt att säkra tätskiktet eller plastmattan till brunnen. Genom att förse brunnen med skruvhål runt hela flänsen blir det enkelt att hitta ett lämpligt skruvhål, säger Håkan Fridvall, produktchef för golvbrunnar på Purus.

I S-serien ingår följande tre golvbrunnar; S-serie MiniMax, S-serie Oden och S-serie Brage, alla tillverkade i PP (plast). S-serie Minimax har en unik låg inbyggnadshöjd på endast 59 mm. S-serien, Oden och Brage kan förses med NOOD vattenlås (som förhindrar lukt till följd av uttorkat vattenlås), samt rostfri sil för vinylmatta som tillbehör.

Läs artikeln i sin helhet på MyNewsDesk - Klicka här