HITTA ÅTERFÖRSÄLJARE Se var de närmaste återförsäljarna av PURUS produkter finns

Purusgruppen

Purus i Sverige

PURUS POLYMER
I Ystad ligger tillverkningsenheten Purus Polymer med en plastavdelning för formsprutning och extrudering samt en monteringsavdelning. Även koncernens utveckling av golvbrunnar och inomhusavlopp samt enheter för försäljning och export är placerade i Ystad.

PURUS STAINLESS
Purus Stainless i Smålandsstenar  är en tillverkningsenhet för rostfria golvbrunnar, rostfri sanitet och rostfri inredning samt legotillverkning. Purus Stainless har tillverkat diskbänkar sedan tidigt 1960-tal och här finns ett gediget kunnande, inte minst inom rostfri tunnplåt.

PURUS PLATING
Purus Plating är beläget i Lönnsboda. Bolagets huvudsakliga verksamhet består av ytbehandling med förkromade kopparrör som specialitet.

Purus i Europa

PURUS JOTI A/S, NORGE
Purus Joti har kontor i Oslo och lager i Ski i Norge och bolaget är ett produkt- och marknadsbolag. Joti har i dag produktion av egenutveklade golvbrunnar och rördelar i plast, rostfritt stål och gjutjärn.
www.purus.no

PURUS A/S, DANMARK
Purus A/S ligger i Farum, strax utanför Köpenhamn, i Danmark och är ett produkt- och marknadsbolag. Purus as hette tidigare Jan Olsson och har över 30 års erfarenhet av produktutveckling och försäljning av avloppsystem till den danska VVS-marknaden.
www.purus.dk

PURUS OY, FINLAND
Purus OY har kontor i Helsingfors och bolaget marknadsför och säljer hela koncernens produktprogram till den finska marknaden.
www.purus.fi

PURUS LTD, STORBRITANNIEN
Purus Limited har ett kontor i Leeds, West Yorkshire och bolaget marknadsför koncernens produktprogram för golvbrunnar och inomhusavlopp.
www.purusgroup.com