HITTA ÅTERFÖRSÄLJARE Se var de närmaste återförsäljarna av PURUS produkter finns

Lediga tjänster


Logistiker med inriktning på lagerstyrning till BLS

Som Logistiker kommer du att ingå i vårt Supply Chain team och rapporterar till vår Logistikchef. Tjänsten innebär att tillsammans med vår Logistikchef ansvara för processen Supply Chain. Det innebär bl a att parametersätta och lagerstyra våra 3 fabriker och vårt centrallager, så att vi får ett effektivt och balanserat lager och flöde genom vår produktion, som i förlängningen garanterar god tillgänglighet för våra kunder.

Läs mer om tjänsten här

Exportsäljare till Purus AB

Vi har fortsatt framgång med exporten på Purus och ser en stor efterfrågan på våra produkter, därför söker vi nu en ny exportsäljare till vårt team. Fokus är aktiv verksamhet för att bearbeta nya kunder samt utöka tillgängligheten för befintliga kunder.

Läs mer i PDF:n nedan.Operativ Inköpare till BLS Industries

 

Du kommer att ingå i vårt Supply Chain team och rapporterar till vår Logistikchef. Tjänsten innebär att förse både vår plastfabrik och vårt centrallager med komponenter och råvaror.

Vi kör Microsoft Dynamics AX i hela koncernen, och det är ett mycket starkt verktyg för vår försörjningskedja som vi därför gärna ser att du behärskar.

*Läs mer om tjänsten här .


Mer information

Läs mer om Purus här.
Läs mer om Purus olika produktområden här.
Läs mer om BLS Industries koncernen här.