• golvbrunnen är inredning

  • bekänn färg. våga gå hela vägen.

  • klassisk elegans. tidlöst  uttryck.


Purus Limited Edition - Ett personligare val

Badrummet är på väg att bli ett av hemmets mest personliga rum med inspiration från resor och hotellmiljöer.
Ett rum där dagen startar, ett rum där vi spenderar mer tid, ett rum där vi vill vara själv, ett rum där personlig valfrihet är stor.
Låt vackra detaljer vara avgörande och skapa rätt känsla i ditt badrum.

Med Purus Limited Edition har vi tänkt ett steg längre. Samma funktion och kvalitet som våra traditionella golvbrunnar och med en form och design som ger större valfrihet.
En inredningsdetalj som andas lyx och som ger dig möjlighet att skapa en enhetlig och stilren golvyta.


ROSE GOLD

Valet blev enkelt när vi skulle lansera en ny nyans i Purus Limited Edition. Rose Gold blev självklar. En vacker färg som inger en varm känsla med ett behagligt lyster och som passar till det mesta. Rose Gold är en inredningsdetalj som förskönar och som skapar ett harmoniskt badrum med lyx. En extra guldkant på tillvaron helt enkelt.

Låt vackra detaljer skapa en helhet i ditt badrum


GOLD

Guld är guld och talar för sig själv. När vi tog fram Purus Limited Edition Gold hade vi en sak i åtanke, LYX. Den ger dig möjlighet att skapa hotellkänslan i ditt eget badrum och förskönar vilket duschutrymme som helst. Guld inger en lyxig känsla och är vackert för ögat. 

Lyxig känsla i badrummet

Klassisk elegans

Gold utstrålar klassisk elegans med ett tidlöst uttryck.


ONYX

Badrummet speglar personlighet. Med Purus Line Onyx vågade vi gå hela vägen, det är en inredningsdetalj som gör skillnad.  Den skimrar i både svart och blått vilket gör den mystisk och spännande. Dess skimrande nyans gör att den passar bra tillsammans med många olika färger på klinker och skapar en harmonisk helhet med golvet.

Sober medvetenhet

En detalj som gör skillnad


Purus Line & Purus Corner

Purus Line

Med Purus Line intill väggen blir det enkelt att skapa fall åt ett håll. Det ger en jämn och plan yta där du slipper stå på brunnen. Dessutom kan du lägga samma stora klinkerplattor i duschen som i resten av badrummet, vilket lyfter helhetsintrycket.

Purus Corner

Purus Corner är en lösning för placering av brunnen i hörn. Den passar särskilt bra ihop med diagonalt lagd klinker då den möjliggör ett golv med hela obrutna plattor.


Nästa generation golvbrunnar

Med en egen design- och utvecklingsavdelning och ett eget testlabb har vi full kontroll över vår produktutveckling. Vi kan vara innovativa och öppna för nya idéer, utan att göra avkall på kvalitet och säkerhet.

Vi har testat och certifierat våra designade golvbrunnar tillsammans med flera typer av marknadens tätskikt. Läs mer här.

HITTA ÅTERFÖRSÄLJARE Se var de närmaste återförsäljarna av PURUS produkter finns