Ny tjänst hos Purus: Uppmätning och mallning av rostfria diskbänkar

Purus har under flera år erbjudit tjänsten uppmätning och mallning av kundanpassade rostfria diskbänkar på traditionellt manér med tumstock. Av de tusentals leveranser vi gjort per år har vi fått en ökad efterfrågan om att inkludera uppmätningsjobb i en allt större andel.

Därför tar vi nu steget vidare och har investerat i avancerad 3d-mätutrustning för ökad kvalitet och millimeterprecision som ger följande fördelar:

  • Du får säkra och exakta mått
  • Vi kan utföra fler och mer komplexa uppdrag – se illustration för exempel
  • Datafiler ger mindre handpåläggning och ökad trygghet

Mallningstjänsten är något vi nu är glada att kunna erbjuda på flera orter i Sverige. Priset på tjänsten varierar beroende på storlek och komplexitet. Hör gärna med din köksbutik eller Purus-säljare för en offert.

 

Så här fungerar tjänsten

  1. Skiss – Vi går igenom den första skissen från kund för att se utförande och pris.
  2. Tidsbokning & uppmätning – Efter det bokas tid för uppmätning där vi mäter på plats och går igenom detaljer och tillvalsmöjligheter. Här ser vi även om bänken fysiskt sett kan bäras in i bostaden.
  3. Produktion & leverans – Vi producerar bänken i Smålandsstenar med modern teknik, traditionellt hantverk och mycket kärlek. Bänken aviseras och levereras direkt hem till slutkund.

Om vår rostfria tillverkning

En rostfri diskbänk skapar en härlig och stilren miljö som är både funktionell, lättskött och hygienisk och ger dig extra glädje i köket. Välj mellan Basic, Original & Premium. Heltäckande bänkskivor i rostfritt håller lika bra hemma i ditt unika kök som i restaurangkök eftersom de kan utstå dagligt slitage i åtskilliga år utan någon som helst eftervård än enkel avtorkning.

Purus rostfria inredningsprodukter tillverkas för hand i egen fabrik i Smålandsstenar, där vi använder oss av svenskt stål i mycket hög kvalitet. Varje produkt som lämnar tillverkningen kontrolleras noggrant. Tack vare ett brett utbud av diskbänkar och disklådor kan du välja det utseende och den funktion som du önskar ha i ditt kök. Alla disklådor och diskbänkar tillverkas i ett och samma stycke, så det finns inga skarvar som kan samla smuts och bakterier. Den rostfria plåten är slipad och borstad för att ge en vacker mattblank yta som är väldigt förlåtande mot repor.

Purus är en av Nordens största tillverkare av diskbänkar och inredningar i rostfritt stål. Över 50 års erfarenhet av utveckling och tillverkning av både serietillverkade produkter och skräddarsydda lösningar i rostfritt stål har gjort Purus till ledande leverantör och samarbetspartner för köksfabrikanter och konsulter. När standard sätter onödiga gränser är vi som bäst.

Inspiration och ritprogram

Följ oss gärna på Facebook @purusrostfria eller Instagram @puruskitchen för exempel på lösningar och inspiration. Vi vill också tipsa om att du kan gå in och designa din måttanpassade rostfria diskbänk och se vilka olika designlösningar och -tillval som finns i vår online konfigurator på purus.se/ritadindiskbank

 

För ytterligare information vänligen kontakta

Jan Tengvall, Key Account Manager, Rostfri Inredning på jt@remove-this.purus.remove-this.se eller 070-635 11 04

Richard Lagerlöf, Säljare på Distrikt Öst, Rostfri inredning, richard.lagerlof@remove-this.purus.remove-this.se eller 072-585 13 75

Har du frågor kring olika lösningar går det även att höra av sig till vår kundtjänst på Inredning@remove-this.purus.remove-this.se eller telefon 010-41 44 900