Purus ställer ut på Nordbygg i monter A04:24 den 10-13 April

Purus ser fram emot att träffa dig på Nordbygg i monter A04:24 den 10-13 April

HÅLLBARA OCH FUNKTIONELLA DISKBÄNKAR AV HÖG KVALITET FRÅN PURUS! 

Rostfritt stål är populärare än någonsin och en skräddarsydd diskbänk ger extra glädje i köket. Vi har ett brett utbud av måttanpassade diskbänkar och disklådor. Rita diskbänken i vårt unika ritningsprogram och välj mellan våra olika modeller Basic, Original & Premiumhttp://www.purus.se/produkter/premium-diskbank/. Läs mer på rita din diskbänk.

PURUS DESIGNBRUNNAR- EN DEL AV DIN INREDNING!

Badrummet är platsen där man både startar och avslutar dagen. Purus erbjuder moderna och stilrena lösningar till badrum. Purus designbrunnar placeras intill vägg, i hörn eller som duschavgränsare och man kan använda stora klinker i hela badrummet, även i duschen. Läs mer på designbrunnar.

PURUS INDUSTRIRÄNNOR OCH KANALSYSTEM!

Använd vår konfigurator för att bygga en rostfri golvränna med ett stort urval av standardkomponenter. Läs mer på konfiguratorn.                                          

Vi tillverkar golvrännor och golvbrunnar i rostfritt stål av högsta kvalitet. Storkök, sjukhus, spa-anläggningar, garage och olika industrimiljöer är exempel på anläggningar för Purusrännan. För mer info läs på industrirännor.

Se även våra kanalsystem - Spaltränna och Gallerränna som bygger på brunn, ränna, T-vinkel, L-vinkel och galler. Båda är avsedda för betonggolv, massagolv eller klinkergolv utan tätskikt. För mer info läs på kanalsystem.http://www.purus.se/produkter/rostfria-golvrannor/

Besök oss på Nordbygg A04:24 den 10-13 April.

Nordens största mötesplats för bygg- och fastighetsbranschen som ger ny kunskap, driver och bygger affärer.

Vi ses!