Purus ställer ut på Stockholm Furniture & Light Fair. Monter AG:31

Purus ser fram emot att träffa dig på Stockholm Furniture & Light Fair AG:31

PURUS DISKBÄNKAR AV HÖG KVALITET!

Rostfritt stål är populärare än någonsin och passar in i alla olika typer av hem. En skräddarsydd diskbänk ger dig extra glädje i köket. Purus diskbänkar är både funktionella, tidlösa och är tillverkade för hand i Sverige av svenskt stål i mycket hög kvalitet. Vi har ett brett utbud av måttanpassade diskbänkar och disklådor där du kan välja exakt det utseende och den funktion som du önskar ha i ditt kök. Rita din egen diskbänk i vårt unika ritningsprogram och välj mellan våra olika modeller Basic,Originalhttp://www.purus.se/produkter/original-diskbankar/ & Premium.

PURUS DESIGNBRUNNAR - EN DEL AV DIN INREDNING!

Badrummet är platsen där du både startar och avslutar dagen. Purus erbjuder moderna och stilrena lösningar till ditt badrum. Purus designbrunnar kan du placera intill vägg, i hörn eller som duschavgränsare. Du kan använda dig av stora klinker i hela badrummet, även i duschen. Vårt breda sortiment gör att du kan skapa ett badrum som passar just dig. Välj din egen favorit bland ett stort antal kombinationer. Läs mer på www.purus.se/designbrunnar

Vi ser fram emot att träffa dig på Stockholm Furniture & Light Fair den 6-10 Februari på Stockholmsmässan. Ta del av kommande trender, låt dig inspireras och träffa designers i världsklass. Du finner oss i Monter AG:31.

Vi ses!