​Ses vi på Stockholm Furniture & Light Fair 4–8 februari 2020?

PURUS ROSTFRIA DISKBÄNKAR – FÖR HÅLLBARA KÖK!

Rostfritt stål är populärare än någonsin och passar in i alla olika typer av hem. Purus diskbänkar skräddarsys exakt efter dina unika mått och ger dig extra glädje i köket eftersom du får en i princip helt underhållsfri yta.

Alla våra diskbänkar är hantverksmässigt byggda och tillverkade i svenskt stål på vår fabrik i Smålandsstenar. Där tillverkas de efter varje kunds unika mått, i ett och samma stycke utan skarvar som samlar smuts och bakterier. Ytan är slipad och mattborstad vilket ger en vacker lyster som är förlåtande mot repor.

Vårt breda utbud av måttanpassade diskbänkar och disklådor gör att du kan välja exakt det utseende och den funktion som du önskar ha i ditt kök. Designa din egen diskbänk i vårt unika ritningsprogram och välj mellan våra olika modeller Basic,Original & Premium.

PURUS DESIGNBRUNNAR – LYFTER HELA BADRUMMET!

Purus erbjuder moderna och stilrena golvbrunnar till ditt badrum. Genom att välja en väggnära designbrunn i badrummet kan du fritt välja en snygg sil som matchar övriga inredningsdetaljer och få stor valfrihet vad gäller kakel och klinkers. Du kan med fördel välja stora moderna klinkers, även i duschen.

Purus designbrunnar kan placeras intill vägg, i hörn eller som duschavgränsare. Vårt breda sortiment gör att du kan designa ett badrum som passar just ditt hem. Se mer på www.purus.se/designbrunnar

Vi ser fram emot att träffa dig på Stockholm Furniture & Light Fair den 4–8 februari på Stockholmsmässan. Ta del av kommande trender, låt dig inspireras och träffa designers i världsklass. Du finner oss i Monter A26:14.

Välkommen!