HITTA ÅTERFÖRSÄLJARE Se var de närmaste återförsäljarna av PURUS produkter finns

Lediga tjänster


Applikationskinslut/ AX Support till BLS Industries AB

BLS-koncernen har en central IT avdelning i Ystad och behöver förstärkning. Som Applikationskonsult på BLS arbetar du tätt ihop med verksamheten både i våra tillverkande bolag och i våra säljbolag främst med support kring vårt affärssystem Dynamics AX men även med kringliggande IT system. 


Läs mer om tjänsten här

Exportsäljare till Purus AB

Vi har fortsatt framgång med exporten på Purus och ser en stor efterfrågan på våra produkter, därför söker vi nu en ny exportsäljare till vårt team. Fokus är aktiv verksamhet för att bearbeta nya kunder samt utöka tillgängligheten för befintliga kunder.

Läs mer i PDF:n nedan.


Purus AB söker distriktsansvarig säljare till Mälardalen

Till vår säljkår på distrikt öst söker vi nu en distriktansvarig projektsäljare med utgångsort Stockholm. Din arbetsuppgift blir att aktivt söka upp och skapa långsiktiga och utvecklande kundrelationer. I huvudsak består kunderna av installatörer i VVS- branschen, men även VVS-konsulter, grossister och större beställare. Du kommer tillsammans med två kolleger dela på det östra distriktet. Tjänsten innebär en del resande, både på närdistrikt och med övernattning på fjärrdistrikt.

Läs mer om tjänsten här

 

 


 

 Mer information

Läs mer om Purus här.
Läs mer om Purus olika produktområden här.
Läs mer om BLS Industries koncernen här.