Lediga tjänster


Exportsäljare till Purus AB

Vi har fortsatt framgång med exporten på Purus och ser en stor efterfrågan på våra produkter, därför söker vi nu en ny exportsäljare till vårt team. Fokus är aktiv verksamhet för att bearbeta nya kunder samt utöka tillgängligheten för befintliga kunder.

Läs mer i PDF:n nedan.


OFFERTBEREDARE med CAD-kunskaper

Som offertberedare hos Purus erbjuds du ett omväxlande arbete i en utvecklande miljö. Ditt fokusområde är golvrännor och dina främsta arbetsuppgifter är att hantera tekniska kundförfrågningar, ta fram ritningar, och kalkyler för offerter, ofta i nära samarbete med andra funktioner i företaget. Du hanterar tekniska frågeställningar och är företagets specialist gällande beredning och produktframtagning.

I rollen som offertberedare är du med och driver utvecklingen för att förenkla processen från order till produktion. Tillsammans med konstruktion och produktionstekniker arbetar ni aktivt för att etablera effektiva flöden och arbetssätt. Du fungerar även som säljstöd till våra ute- och innesäljare.


Vem är du? 

Vi söker dig i första hand som har en tekniskt inriktad utbildning gärna inom 3D.  Vi tror att du har erfarenhet från liknande arbete där teknik, kundfokus och hög servicenivå är central i din vardag. Vi ser gärna att du har erfarenhet av 3D- ritverktyg så som t ex Autodesk Inventor, SolidWorks eller motsvarande. Vi ser det som en självklarhet att du behärskar svenska och engelska både muntligt och skriftligt. Har du tidigare jobbat inom tillverkande företag eller i plåtbranschen är det meriterande.

Välkommen med din ansökan!


Mer information

Läs mer om Purus här.
Läs mer om Purus olika produktområden här.
Läs mer om BLS Industries koncernen här.