Är du en driven, erfaren och ambitiös säljare som söker nya utmaningar? Eller arbetar du idag i köksbranschen med köksförsäljning och vill anta en ny utmaning. Då har vi möjligheten för dig.

OM TJÄNSTEN

Vi söker en säljare till våra rostfria diskbänkar. Du ansvarar för ett eget distrikt och jobbar med att långsiktigt utveckla och expandera distriktet. Du kommer att arbeta med både befintliga och nya kunder. Du kommer främst arbeta mot köksbutiker, projektavdelningar samt arkitekter. Mycket av ditt arbete handlar om kundspecifika lösningar så varje affär kommer att vara unik med ett nära samarbete med kunden. Du ingår i ett team med flera andra distriktssäljare, innesäljare och försäljningschef som tillsammans driver säljprocessen framåt. Du kommer även ha ett nära samarbete med produktchefen för att driva utvecklingen framåt.

DIN PROFIL

Vi söker en positiv, självgående säljare som mår mycket bra av att göra nya affärer likväl som att vårda befintliga. Du älskar att vara ute hos kunder och har en förmåga att skapa långsiktiga kundrelationer. Du har har ett öga för design och gärna ett intresse för inredning. Arbetet ställer höga krav på kundvård och det är därför viktigt att du har hög initiativförmåga, är van att ta ansvar för dina uppgifter, arbeta strukturerat och driva processer framåt. Rätt inställning, personligt driv och engagemang är avgörande.

Vi ser att du har en gymnasial utbildning gärna med teknisk inriktning samt erfarenhet från säljrollen. Har du erfarenhet från köksbranschen är det meriterande. Presentationer ingår i ditt arbete så vana med Officepaketet ser vi som önskvärt. Övriga krav för tjänsten är B-körkort samt goda kunskaper i svenska.

VI SÖKER SÄLJARE TILL DISTRIKT


GÖTEBORG
- Region Väst

VI ERBJUDER

En flexibel roll i ett väletablerat företag med ett starkt varumärke. Vi kännetecknas av korta beslutsvägar och kundfokusering. I Purus blir du delaktig i utvecklingen av företaget och här finns stor möjlighet till personlig utveckling. I tjänsten ingår tjänstebil, dator och mobiltelefon och framförallt ett härligt team att arbeta i.
Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald. Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden engagemang, mod och ansvar. Vill du vara med och utveckla en av skandinaviens starkaste varumärkesportföljer inom segmentet att leda vatten?

Välkommen med din ansökan!
Arbetet gäller heltid. Ansökningar kommer behandlas fortlöpande.
För frågor gällande tjänsten kontakta
Jan Tengvall
0706-35 11 04
jt@remove-this.purus.se     

ANSÖK senast den 2020-03-01.


Mer information

Läs mer om Purus här.
Läs mer om Purus olika produktområden här.
Gå till sidan Lediga tjänster här.