Är du en driven, erfaren och ambitiös säljare som söker nya utmaningar? Eller arbetar du idag som vvs-montör eller liknande och vill anta en ny utmaning.
Då har vi möjligheten för dig!

OM TJÄNSTERNA

Du ansvarar för ett eget distrikt och jobbar med att långsiktigt utveckla och expandera distriktet. Du kommer att arbeta med både befintliga och nya kunder inom vårt breda vvs-sortiment. Som säljare har du kontakt med flera olika typer av kunder så som grossister, konsulter och installatörer. I arbetsuppgifterna ingår även att utbilda installatörer och grossister i våra produkter. Du ingår i ett team med flera andra utesäljare, innesäljare och försäljningschef som tillsammans driver säljprocessen framåt.

DIN PROFIL

Vi söker en positiv, självgående säljare som mår mycket bra av att göra nya affärer likväl som att vårda befintliga. Du älskar att vara ute hos kunder och har en förmåga att skapa långsiktiga kundrelationer. Arbetet ställer höga krav på kundvård och det är därför viktigt att du har hög initiativförmåga, är van att ta ansvar för dina uppgifter, arbeta strukturerat och driva processer framåt. Rätt inställning, personligt driv och engagemang är avgörande.
Vi ser att du har minst en gymnasial utbildning, gärna med teknisk inriktning samt erfarenheter inom VVS-branschen eller är utbildad VVS-montör eller liknande. Du har lätt för att kommunicera och är trygg med att agera inför grupp. Presentationer ingår i ditt arbete så vana av Officepaketet ser vi som önskvärt. Övriga krav för tjänsten är B-körkort samt goda kunskaper i svenska. 

VI SÖKER SÄLJARE TILL DISTRIKTEN


STOCKHOLM
- Mälardalen        GÖTEBORG - Distrikt Väst

VI ERBJUDER

En flexibel roll i ett väletablerat företag med ett starkt varumärke. Vi kännetecknas av korta beslutsvägar och kundfokusering. I Purus blir du delaktig i utvecklingen av företaget och här finns stor möjlighet till personlig utveckling. I tjänsten ingår tjänstebil, dator och mobiltelefon och framförallt ett härligt team att arbeta i.
Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald. Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden engagemang, mod och ansvar. Vill du vara med och utveckla en av skandinaviens starkaste varumärkesportföljer inom segmentet att leda vatten?

Välkommen med din ansökan!
Arbetet gäller heltid. Ansökningar kommer behandlas fortlöpande.
För frågor gällande tjänsten kontakta
Caroline Ljung, HR-ansvarig
0738-07 87 79
caroline.ljung@remove-this.blsindustries.se     

ANSÖK senast den 2020-03-01.


Mer information

Läs mer om Purus här.
Läs mer om Purus olika produktområden här.
Gå till sidan Lediga tjänster här.