• Laga maten utomhus, hela sommaren!

    Låt Purus Garden utekök bli den självklara samlingsplatsen i din trädgård.

HITTA ÅTERFÖRSÄLJARE Se var de närmaste återförsäljarna av PURUS produkter finnsKomplettera grillen med ett utekök i rostfritt stål

Gästerna anländer och samlas snabbt runt grillen, den självklara samlingsplatsen i svenska trädgårdar under årets varmaste månader. Du ansvarar för grillningen utomhus medan din partner står inomhus och fixar med övrig matlagning... Tänk om ni istället kunde laga hela middagen utomhus, tillsammans? Det kan ni. Komplettera grillen med ett robust och stabilt utekök från Purus. Enkelt, socialt och väldigt gott.

Aldrig förr har det varit så aktuellt att laga sin mat utomhus. Det ligger i tiden att odla sina rotfrukter och bär i växthus och pallkragar eller att så sina örter i sin egen örtträdgård. Kombinationen av att odla själv, skörda och i direkt anslutning kunna tillaga maten utomhus är ju som pricken över i. Det smakar till och med lite bättre när man avnjuter sin måltid.

Se videon från fotograferingen med Daniel Müllern och hans rostfria utekök


Purus Garden utekök med många smarta fördelar

Purus Garden är ett robust utekök helt tillverkat i rostfritt stål vilket gör det praktiskt vid matlagning utomhus, dels av hygieniska skäl men likväl av dess tåliga och slitstarka yta.

Hyllorna under bänken är praktiska för förvaring och tappkranen med Gardena-koppling är enkel att koppla direkt till trädgårdsslangen. Trähandtagen på bänkens kortsidor blir en snygg kontrast till det rostfria.

Det praktiska väderskyddet går att köpa som tillbehör och ger dig möjlighet att behålla din bänk fin år efter år. Purus Garden ger dig möjlighet att laga din mat utomhus hela sommaren. 

Ladda ner produktinformation om Purus Garden här