Sök
Stäng denna sökruta.

Plattsättaren ser Purus som ett självklart val

13 mars 2018

PLATTSÄTTAREN BIDRAR MED KUNSKAP OM VÄGGNÄRA BRUNNAR
I år vill vi ge våra mässbesökare på Stora Villamässan ett mervärde i form av kunskap, både när det gäller våra väggnära golvbrunnar men även själva monteringen av dessa. Plattsättaren och snickaren Sandra Borglin kommer att finnas på plats torsdag 2/3, fredag 3/3 och söndag 5/3 i vår monter på Stora Villamässan i Malmö för att bidra med viktig kunskap kring planeringen av ytorna i duschen. Sandra är 34 år och har jobbat med plattsättning och snickeri sedan hon var 20 år. Hon tycker om att jobba med produkter som förenklar och som har det där lilla extra och då är Purus ett självklart val.

Sandra arbetar dagligen med Purus produkter och har en bra bild av hur de fungerar i verkligheten och kan lätt förklara vilken skillnad en väggnära golvbrunn kan göra, framförallt för helhetsintrycket. Hon har mångårig erfarenhet inom området och delar mer än gärna med sig av sina tips kring montering och plattsättning.

PURUS PÅ PLATS I MONTER H18 PÅ STORA VILLAMÄSSAN
Stora Villamässan i Malmö är södra Sveriges största hem och villamässa och ett givet besöksmål om du funderar på att bygga nytt eller renovera. Vi kommer finnas på plats i monter H18 och visa våra designbrunnar som kan monteras nära vägg eller i hörn samt våra rostfria diskbänkar. Mässan äger rum på Malmömässan i Hyllie den 2-5 mars. Varmt välkommen att prata mer med oss i vår monter!

Plattsättaren ser Purus som ett självklart val