RITA DIN DISKBÄNK

Anpassa diskbänken efter dina behov

Rita din diskbänk med vårt planeringsverktyg. Det ger dig möjlighet att skapa och planera en unik diskbänk till ditt kök, helt efter dina önskemål och behov, på ett lätt och överskådligt sätt. Genom att följa alla steg kan du vara säker på att du inte glömmer något i din planering. Varje diskbänk är unik och bjuder på olika valmöjligheter, välj mellan Basic, Original och Premium. Alla modeller håller självklart samma höga kvalitet. Du väljer själv storlek, tillhörande disklåda och kanter för att anpassa utseende och funktion efter dina behov och kökets stil.

Alla våra diskbänkar är är hantverksmässigt byggda och tillverkade i svenskt stål på vår fabrik i Smålandsstenar. Ytan är slipad och mattborstad vilket ger en vacker lyster som är förlåtande mot repor. Mindre repor uppkommer vid naturligt slitage och utjämnas med tiden till en fin patina.

Just nu - Kökskampanj! Beställ din unika diskbänk innan 31/12 2020 och få en rostfri sköljlåda eller en kryddhylla på köpet (gäller artnr: 603682, 603683 eller 603684). Beställning görs hos din återförsäljare. Glöm inte att lägga till önskad kampanjprodukt i beställningen. OBS! Produktens pris räknas in i beställningssumman och dras av först vid fakturering.

För att inspireras, gå till vårt galleri med rostfria diskbänkar.