Om Purus

VARUMÄRKE MED STARK STÄLLNING

Purus är en av Skandinaviens ledande tillverkare av produkter för badrum och kök vars huvudsakliga produktsegment är golvbrunnar, golvrännor, inomhusavlopp, rostfri inredning och rostfri sanitet. Purus starka ställning på den nordiska marknaden är ett resultat av pålitliga produkter, nytänkande och en av marknadens bästa kundsupport.

Purus ingår i BLS Industries, en framstående koncern inom VVS-branschen där all tillverkning sker i egen regi i Sverige. Tack vare en målmedveten satsning på produktutveckling och en konsekvent strategi för nya förvärv, är idag koncernen en av de centrala leverantörerna med flera starka varumärken.


PURUS JOTI A/S, NORGE
Purus Joti har kontor i Oslo och lager i Ski i Norge och bolaget är ett produkt- och marknadsbolag. Joti har i dag produktion av egenutveklade golvbrunnar och rördelar i plast, rostfritt stål och gjutjärn.
www.purus.no

PURUS A/S, DANMARK
Purus A/S ligger i Farum, strax utanför Köpenhamn, i Danmark och är ett produkt- och marknadsbolag. Purus as hette tidigare Jan Olsson och har över 30 års erfarenhet av produktutveckling och försäljning av avloppsystem till den danska VVS-marknaden.
www.purus.dk

PURUS LTD, STORBRITANNIEN
Purus Limited har ett kontor i Leeds, West Yorkshire och bolaget marknadsför koncernens produktprogram för golvbrunnar och inomhusavlopp.
www.purusgroup.com

PURUS OY, FINLAND
Purus OY har kontor i Borgå och bolaget marknadsför och säljer Purus och Unidrain-produkter till den finska marknaden.
www.purus.fi


MER INFORMATION

Läs mer om Purus olika produktområden här.
Läs mer om BLS Industries koncernen här.
Gå till sidan Lediga tjänster här.