Sök
Stäng denna sökruta.

Purus ställer ut på Nordbygg i monter A04:24 den 10-13 April

2 maj 2018

Purus ser fram emot att träffa dig på Nordbygg i monter A04:24 den 10-13 April

HÅLLBARA OCH FUNKTIONELLA DISKBÄNKAR AV HÖG KVALITET FRÅN PURUS! 

Rostfritt stål är populärare än någonsin och en skräddarsydd diskbänk ger extra glädje i köket. Vi har ett brett utbud av måttanpassade diskbänkar och disklådor. Rita diskbänken i vårt unika ritningsprogram och välj mellan våra olika modeller BasicOriginal & Premiumhttp://www.purus.se/produkter/premium-diskbank/. Läs mer på rita din diskbänk.

PURUS DESIGNBRUNNAR- EN DEL AV DIN INREDNING!

Badrummet är platsen där man både startar och avslutar dagen. Purus erbjuder moderna och stilrena lösningar till badrum. Purus designbrunnar placeras intill vägg, i hörn eller som duschavgränsare och man kan använda stora klinker i hela badrummet, även i duschen. Läs mer på designbrunnar.

Purus ställer ut på Nordbygg i monter A04:24 den 10-13 April

PURUS INDUSTRIRÄNNOR OCH KANALSYSTEM!

Använd vår konfigurator för att bygga en rostfri golvränna med ett stort urval av standardkomponenter. Läs mer på konfiguratorn.                                       

Vi tillverkar golvrännor och golvbrunnar i rostfritt stål av högsta kvalitet. Storkök, sjukhus, spa-anläggningar, garage och olika industrimiljöer är exempel på anläggningar för Purusrännan. För mer info läs på industrirännor.

Se även våra kanalsystem – Spaltränna och Gallerränna som bygger på brunn, ränna, T-vinkel, L-vinkel och galler. Båda är avsedda för betonggolv, massagolv eller klinkergolv utan tätskikt. För mer info läs på kanalsystem.http://www.purus.se/produkter/rostfria-golvrannor/

Besök oss på Nordbygg A04:24 den 10-13 April.

Nordens största mötesplats för bygg- och fastighetsbranschen som ger ny kunskap, driver och bygger affärer.

Vi ses!