BLS Industries - koncernen

Det kreativa arvet

Familjeägda koncernen BLS Industries har djupa rötter där företagandet, kreativiteten och innovationsförmågan har gått i arv från generation till generation och idag är det tolfte generationen från familjen Spånberg som är verksam i koncernen.

Tack vare en målmedveten satsning på produktutveckling och en konsekvent strategi för nya förvärv, är idag BLS Industries en av de centrala tillverkarna av sanitetsprodukter och leverantör till VVS-branschen med flera starka varumärken.


BLS POLYMER
I Ystad ligger tillverkningsenheten BLS Polymer med en plastavdelning för formsprutning och extrudering samt en monteringsavdelning. Även koncernens utveckling av golvbrunnar och inomhusavlopp samt enheter för försäljning och export är placerade i Ystad.

BL STAINLESS AB
BL Stainless i Smålandsstenar är en tillverkningsenhet för rostfria golvbrunnar, rostfri sanitet, rostfria diskbänkar och rostfri inredning samt legotillverkning. BL Stainless har tillverkat diskbänkar sedan tidigt 1960-tal och här finns ett gediget kunnande, inte minst inom rostfri tunnplåt.

BLS PLATING
BLS Plating är beläget i Lönsboda. Bolagets huvudsakliga verksamhet består av ytbehandling med förkromade kopparrör som specialitet.


Mer information

Läs mer om Purus här.
Läs mer om Purus olika produktområden här.
Gå till sidan Lediga tjänster här.