Purus PRO Line

 

Framtidens designgolvbrunn

 

VI PRESENTERAR STOLT NÄSTA GENERATIONS VÄGGNÄRA GOLVBRUNNAR

"NU BLIR DET
SVÅRT ATT GÖRA FEL"

Det är med dig som installatör i fokus vi har utvecklat nästa generations Purus Line – Purus PRO Line. Konceptet är baserat på all vår samlade erfarenhet från mer än 10 års tillverkning, utveckling och försäljning av designbrunnar. En designgolvbrunn med snabbare, enklare och mer självinstruerande placering och montering, ända in mot väggen eller hörnet. Att PRO också fått andra nya eller förbättrade egenskaper kommer du snabbt att märka.

Håkan Fridvall, Produktchef golvbrunnar, Purus AB

NÅGRA AV FÖRDELARNA MED PRO

BÄRANDE KONSTRUKTION

PRO sitter integrerad i en stabil monteringsplatta. Den självbärande konstruktionen gör att varken monteringskit eller metallskenor behövs. Monteringsplattan ger en fast höjd för fallspacklingen.

EFFEKTIVARE HÅRSIL

Vi har utvecklat en helt ny effektivare hårsil som bättre samlar smuts och hår. Samtidigt som den konvexa designen ger ett ökat flöde i golvbrunnen.

INBYGGT FALL

Ett inbyggt fall i både ram och monteringsplatta ökar flödeskapaciteten för optimal avrinning av vattnet. Konstruktionen reducerar ansamlingen av smuts och ger en mer lättstädad golvbrunn.

BÄTTRE FLÖDESKAPACITET

För optimal avrinning har vi ökat flödeskapaciteten med i snitt 25%, jämfört med tidigare generationer Line (beroende på modell).

JUSTERINGSMÖJLIGHETER

PRO ger dig en hög flexibilitet vid monteringen med stora justeringsmöjligheter i alla led, vilket gynnar många typer av golvplattor och tjocklekar. Allt från mosaik till natursten.

ÖKAD FÖRTJÄNST

PRO förenklar och gör installationen snabbare, det blir helt enkelt lättare för dig som installatör att glänsa. Slutresultatet blir bättre och kunden blir nöjdare. Fler nöjda kunder ger högre intjäning.

"NU MEDFÖLJER APEX FOLIEMANSCHETT, GODKÄND MED 25 TÄTSKIKTSSYSTEM, I DIN PRO-KARTONG!"


Nu gör vi det ännu enklare för dig som VVS-installatör att göra din kollega plattsättaren riktigt glad. Från och med juli följer en formpressad APEX-manschett och en butylmanschett med i din Purus PRO Line-kartong. APEX-manschetten är godkänd tillsammans med 25 olika välkända tätskiktssystem.
Håkan Fridvall, Produktchef golvbrunnar, Purus AB


Manschetterna ligger i en rulle under själva brunnsdelen i kartongen. En blå markering påminner om att lämna manschetten vidare till din kollega som ska montera tätskikt och sätta kakel/klinker. 

Se installationsfilmen

Purus PRO är något helt nytt och unikt

Purus lanserar en ny designgolvbrunn för badrumsbeställare med höga krav på såväl estetik och materialkänsla som förstklassig teknik.

– De två sista åren har vi utvecklat en helt ny golvbrunn för badrummet inom segmentet designgolvbrunnar, förklarar Håkan Fridvall, produktchef på Purus.

– Purus PRO Line är enklare och snabbare att installera och ger ett ännu bättre slutresultat. Modellen har en djupare ram med inbyggt fall som säkrar flödet på ett bättre sätt. Risken för fel vid installation nära vägg eller hörn har minskats ytterligare med monteringsplattan. Samtidigt som vi behåller fördelar från tidigare versioner, som till exempel klämringen i rostfritt stål som skruvas fast, så blir PRO-versionen lika enkel att montera i träbjälklag som i betong, säger en stolt Fridvall.

För professionella installatörer

Purus PRO Line är utvecklad med er professionella installatörer i åtanke. För att säkra bästa möjliga kundupplevelse och bästa möjliga slutresultat har vi valt att tillhandahålla en digital certifieringskurs, så att du som installatör ska känna dig säker på montering och installation innan du åker ut till din kund.

Certifieringen genomförs digitalt, där du vägleds genom de olika momenten med förklarande filmer. Alla kan gå utbildningen genom PURUS Academy. Vi hoppas såklart att så många som möjligt tar chansen att gå utbildningen och börjar använda vår nya PRO Line. 


Efter genomgången utbildning ska du känna till:

  • Alla grundläggande egenskaper hos Purus PRO Line
  • Installationer i olika golvmaterial och konstruktioner
  • Kontroller och garantier


Vänligen notera att Purus PRO Line inte ersätter föregående generation av Purus Line. Vi väljer i dagsläget att upprätthålla båda produktserierna.
 

 

Inbyggt fall i både platta och ram ger ökat flöde och bästa avrinning

PURUS PRO LINE – ETT TRYGGT VAL

Vi ger dig golvbrunnar som lever upp till marknadens krav. Sedan 1945 har Purus utvecklat kvalitativa VVS-produkter och är numera Nordens ledande leverantör av moderna golvbrunnar.


Tips: Tänk på att installera rätt ram efter designönskemål. Ram för sil och ram för Premiumskena skilljer sig åt. Skulle kunden ångra sitt val går det utmärkt att byta fram tills att vägg- och golvläggning påbörjas.Ja tack, kontakta mig för mer information, boka in utbildning eller annat rörande nya Purus PRO Line.