Sök
Stäng denna sökruta.

Purusränna 100

EN RÄNNLÖSNING MED MAXIMAL FLEXIBILITET

Purusränna 100 är den flexibla rännlösningen. Smal med hög flödeskapacitet och många användningsområden. Det är en ränna med gallerbredd 100 mm och en hygienisk konstruktion, som möter kraven för till exempel spa‐ eller badhusanläggningar, sjukhus, vårdhem, skolor och lokaler för offentlig kommunikationer såväl som garage och verkstadslokaler.

Golvrännorna passar för alla typer av golv, har stabil konstruktion med högt flöde och kan kundanpassas i valfria längder.

FÖR FLERA GOLVTYPER
Purus golvrännor finns anpassade för betonggolv, epoxygolv, plastmatta med klämram, klinkergolv med limfläns, klinkergolv med klämram samt för klinkergolv med limfläns och iläggslåda där klinker eller motsvarande placeras, så kallad tile insert. Två varianter av utlpppsplacering; mittutlopp respektive gavelutlopp. Utloppshusen kan fås med sido‐ eller bottenutlopp, i dimensionerna Ø50, Ø75 och Ø110 mm.

GALLER FÖR BARA FÖTTER ELLER TUNG TRAFIK?
Galler/silar väljs utifrån användningsområde och belastning de ska utsättas för. Den barfotavänliga silen (K3) används primärt i badrum, spa och omklädningsrum och finns i olika mönster, även låsbara. Våra halkfria rutgaller finns i två belastningsklasser, L15 för personbilar och M125 för tyngre fordonstrafik. Även dessa kan fås låsbara.

POOLOMRÅDEN BLIR ENKLA ATT HÅLLA RENA MED PURUSRÄNNA 100

När det på många ställen kan vara upp emot hundra personer i bassängerna samtidigt, och vattnet ändå ska hållas rent och fint, ställs höga krav på hygienen. Hemligheten är oftast tillsatt klor som angriper bakterier och föroreningar, men även ett smart och hållbart avrinningssystem som förenklar städning och underhåll av lokalerna.

Många av våra beställare är ytterst noga med materialvalen för att få ett förstklassigt slutresultat, annars dras betyget och besökarnas upplevelse ner.

Faktum är att ju renare det är i en badanläggning, desto mindre klor behöver tillsättas. Vilket är önskvärt då en hög klorhalt riskerar att långsamt fräta ner konstruktionen, irritera besökarnas ögon och luftvägar och är mer energikrävande. En anläggning byggd i hållbara material, som är enkla att hålla rena, håller sig helt enklet fräsch betydligt längre.

“KUNDEN VISSTE ATT DET BLIR DYRARE ATT INTE VÄLJA KVALITET.
SKILLNADEN SYNS OFTA REDAN EFTER ETT PAR ÅR”

Owe Helgstedt, försäljningsansvarig rostfria golvrännor‐ & brunnar, Purus AB