Sök
Stäng denna sökruta.

Purusränna 150

EN "LAGOM" BRED PURUSRÄNNA - PÅ ALLMÄN BEGÄRAN

KUNDERNAS EFTERFRÅGAN LYFTE PURUSRÄNNA 150 FRÅN SPECIALSORTIMENTET IN TILL STANDARD

Efter att ha levererat Purusränna 150 som specialmodell i ett drygt halvår tog vi beslut om att låta den ta en ordinarie plats i standardsortimentet från 2022.

De längder som erbjuds som standard är i nuläget; 800, 1000 och 1200 mm. Modellen går att få med mitt‐ och gavelplacerat utlopp och anpassad för fyra olika golvtyper; Betong, Massa, Klinker/lim och Plastmatta.

Purusränna 150 är en smal golvränna med hög flödeskapacitet tillverkad i syrafast rostfritt stål för installation i betongbjälklag. Golvrännan har mittenutlopp och är avsedd för betonggolv som ytskikt. Komplettera med brunnsunderdel i plast eller syrafast rostfritt stål och galler för högre belastningsklasser eller sil för K3 (300 kg) belastning. Passar bra i storkök, sjukhus, verkstad och spa‐anläggningar.

ÅSTORPS ARRANGEMANGSHALL

Projektet med Åstorps nya arrangemangshall i nordvästra Skåne, blev en anläggning för idrottsverksamhet i skola och förskola, innebandyverksamhet på allsvensk‐ och elitnivå och som träningshall för andra föreningar i kommunen.

De anlitade Bravida Prenad som VS‐entreprenör, som valde att installera Purus rostfria golvrännor. Modellerna som levererades är Purusränna 150, Purusränna kvadrat, Purusränna volym och Purusränna städrum.

“JAG ÄR STOLT ÖVER ATT KUNNA ERBJUDA KUNDEN EN KOMPLETT,
KUNDANPASSAD SET‐UP AV PURUSRÄNNOR”
Mats Andersson, försäljningsansvarig rostfria golvrännor‐ & brunnar, Purus AB