Sök
Stäng denna sökruta.

Purusränna avdunstning

FÖR TILLFÄLLIGA OCH BEGRÄNSADE FLÖDEN

Purusränna avdunstning är en golvränna utan utlopp med jämnt djup för uppsamling av vatten som sedan naturligt får dunsta. 

NÄR DET SAKNAS LÄMPLIG AVLOPPSANSLUTNING

Ibland finns det behov för avrinning på ställen där det inte finns någon lämplig avloppsanslutning i närheten, eller det saknas möjlighet att koppla till en nödvändig oljeavskiljare. Då kan en så kallad avdunstningsränna vara en god idé för lokaler utan speciella hygienkrav, som exempelvis garage, P-hus eller verkstadslokaler. Avdunstningsrännor är lämpliga när flödet är lågt och sporadiskt som t.ex. smältvatten från snö och is i garage eller verkstadslokaler.

Purusränna avdunstning tillverkas normalt i syrafast rostfritt stål (kvalitet EN 1.4404), men kan även fås i rostfritt stål (EN 1.4301). Den har ett jämt bottendjup för optimal avdunstning och tillverkas i hög stålkvalitet för lång hållbarhet.

KUNDANPASSAS EFTER DITT PROJEKTS BEHOV

Den här produkten ingår i vårt specialsortiment så någon rännguide finns inte tillgänglig i nuläget. Du är välkommen att kontakta oss för att få ett lösningsförslag och offert. 

“JAG ÄR STOLT ATT KUNNA ERBJUDA KUNDEN EN KOMPLETT,
KUNDANPASSAD SET‐UP AV PURUSRÄNNOR”

Mats Andersson, försäljningsansvarig rostfria golvrännor‐ & brunnar, Purus AB