Sök
Stäng denna sökruta.

Purusränna (100 & spalt) modul

EN HELT KUNDANPASSAD LÖSNING

PURUSRÄNNA 100 MODUL

En ränna med inbyggt fall som anpassas helt efter kundens önskemål. 

Purusränna 100 modul är den före detta “Gallerrännan”. Konstruktionsmässigt är skillanden mellan Purusränna 100 modul och Purusränna 100 betong endast djup och längd – Purusränna 100 är en lågbyggd ränna i fasta längder.

Purusränna 100 modul är ett modulbaserat kanalsystem avsedd för installation i betonggolv, massagolv eller klinkergolv utan tätskikt – Purusränna 100 har olika modeller för vardera golvtyp.

Purusränna 100 finns med brunnar med ø75 bottenutlopp & sidoutlopp samt ø110 bottenutlopp. Denna typ av brunnsdel går även att välja till Purusränna 100 modul om du väljer mittdel med utlopp. Du kan också välja samlingsbrunnar som utloppsdel till Purusränna 100 modul. Till dessa kan du välja större brunnar med högre flöde. Genom att kombinera flera enheter kan obegränsad längd byggas.

Både Purusränna spalt modul och Purusränna 100 modul tillverkas normalt i syrafast rostfritt stål (kvalitet EN 1.4404), men kan även fås i rostfritt stål (EN 1.4301). 

Den här produkten är helt kundanpassad så ingen rännguide finns tillgänglig. Du är välkommen att kontakta oss för att få ett lösningsförslag och offert. 

PURUSRÄNNA SPALT MODUL

En ränna utan galler.Purusränna spalt modul är den tidigare Spaltrännan en smal golvränna tillverkad i syrafast rostfritt stål för installation i betongbjälklag. Pururänna spalt  modul är avsedd för betonggolv, massagolv och klinkergolv utan tätskikt.

Purusränna spalt modul är endast 20 mm bred, har en kanalhöjd på 105 mm samt längd 500 mm. Purusränna spalt modul levereras med packning och skruvförband för montering. Totalhöjden med skruvförband är 124 mm.

Passar i miljöer där hård belastning förekommer, fri öppning i hela rännan vilket gör den enkel att rengöra. Flera färstelement längs med rännan för enkel och snabb installation.

Den här produkten är helt kundanpassad så finns ingen rännguide tillgänglig. Du är välkommen att kontakta oss för att få ett lösningsförslag och offert 

“JAG ÄR STOLT ÖVER ATT KUNNA ERBJUDA KUNDEN EN KOMPLETT,
KUNDANPASSAD SET‐UP AV PURUSRÄNNOR”
Mats Andersson, försäljningsansvarig rostfria golvrännor‐ & brunnar, Purus AB