Sök
Stäng denna sökruta.

Padelhall i Brønderslev Danmark

Elegant och slitstark lösning för 100 000 padelbesökare

Padel Nord i Brønderslev bjöd in till Grand Opening i december. I det 2.350 kvm. stora paldearenan har man inte kompromissat med kvaliteten. Man har t.ex. gjort en elegant lösning med Purusränna 100 med Tile insert och klinker i duschrummen. 

Murarmästare Christian Moselund från Moselund Murefirma, som har haft entreprenaden på murararbetet berättar :

– Vi har fått lov att ha fullt fokus på att ge centret allt i högsta toppklass vad gäller kvaliteten. Omklädningsrum och duschar ska leva upp till den komfort som många sätter pris på i sina egna hem. Här matchar till exempel Purusränna 100 med Tile Insert bra in, då den integrerar golvbrunn med golvklinker på ett modernt och elegant sätt. 

Stort flöde av besökare ställer högre krav på lösningarna Padelanläggningen förväntas ta emot över 100 000 gäster om året. Det betyder att golvbrunnarna behöver vara slitstarka och kunna hantera höga flöden. 

Även om lösningen är minimalistisk och exklusiv på ytan så till hör Purusränna 100 kategorin industrirännor. Rännorna är designade för att hantera stora och kontinuerliga flöden varje dag. De är kända för sin slitstyrka och möter höga hygienkrav då de är lätta att rengöra och de är enkla att installera.  

Att installationen varit smidig och enkel intygar Christian Moselund, som har haft Moselund Murerfirma i 16 år:

– Själva installationsarbetet har gått väldigt smidigt och enkelt. Produktens uppbyggnad är väldigt genomtänkt då det finns justeringsmöjligheter under installationsfasen. Skulle något misslyckas och rännan blir skevt installerad så finns möjligheten att justera och räta upp. 

Utöver Purusränna 100 så har det i bastu- och wellness-utrymmena installerats den danska Purus golvbrunnen Maxiflex med en snygg klinkerram i mässing ur det danska sortimentet.

År: 2023
Byggare: Moselund Murefirma

Purusränna 100 med Tile Insert samt Purus Maxiflex (för danska marknaden)