Sök
Stäng denna sökruta.

Sobert modernt och stilrent med Premium

Stilren Premium bänkskiva i sobert kök

I detta moderna sobra kök i helvitt gör sig den tunna Premium-bänkskivan utmärkt. Den massiva 4 mm rostfria stålskivan bidrar, trots sin fysiska tyngd, med lätthet och en nästan svävande känsla i detta sobra kök.

Att det i detta hus bor esteter med gott öga för det rena och vackra samt ett sinne för ordning lite utöver det vanliga, kommer kanske inte som en överraskning. Men det vita köket, som utstrålar en nästan magisk magasin-perfektion, är trots allt byggt för att leva, laga mat och umgås i. Så den rostfria bänkskivan ett perfekt val – tålig, hygienisk samtidigt som den är enkel att städa och återställa till perfekt ordning efter uträttat värv. Torka av, och det är som inget har hänt.

Samtidigt adderar den massiva Premiumskivan till en mycket medvetet stram och modern, vissa skulle hävda futuristisk, känsla till detta läckra “fluff”-befriade kök. Ett spännande, väldigt tidlöst och ganska osvenskt kök. Ljust och monokromt, där de rena linjerna fått fritt spelrum och ensamt har huvudrollen utan detaljer som stör ögat.

Tankarna vandrar oundvikligen iväg till italienska designkök i inredningsreportage från Milano eller Rom. Men istället för smala gränder och tutande Italienare är det fågelkvitter och Skånes stränder och slätter utanför fönstren…

 

 

År: 2023

Privat kök med Purus rostfria Premium-bänkskiva