Sök
Stäng denna sökruta.

Testpiloter ShoweReheat

BLI TESTPILOT | PURUS SHOWEREHEAT

ShoweReheat är en patenterad och typgodkänd duschslang med integrerad, energisparande värmeväxlingsteknik. Det är endast energin som återanvänds, ej det använda vattnet. Med en verkningsgrad på hela 33% kan du spara betydande uppvärmningskostnader – duscha tre gånger till priset av två!

PURUS söker testpiloter! 

Som en del i lanseringen av ShoweReheat söker vi nu ett begränsat antal testpiloter. I rollen som testpilot ges du möjlighet att agera pionjär inom området energiåtervinning från spillvatten och bidrar med värdefull återkoppling för vidareutveckling av tekniken – samtidigt som du på ett effektivt sätt sparar pengar på din uppvärmning av duschvatten.  

Dina uppgifter som testpilot 

Vi begär inget svårt av dig, vi vill helt enkelt ha din feedback på frågor om;

  • Produktupplevelse vid installation
  • Produktupplevelse vid användning
  • Dokumentation
  • Dela foton under installation och efter installation (räcker fint att mejla mobilfoton)
  • Förbrukningsdata (om möjligt – hur minskar förbrukningen efter installationen?)
  • Vara referenskund 
  • Purus ges möjlighet att använda din input som referens som en del av marknadsföringen av produkten.
Villkor 

Som testpilot ges du möjlighet att investera i och testa denna energibesparande produkt helt kostnadsfritt (ev. installationskostnad tillkommer).

Rekommenderat försäljningspris vid lansering av ShoweReheat är ca 5 500 SEK, vilket även är den summa du blir fakturerad om du väljer att inte fullfölja dina uppgifter som testpilot. Självklart får du behålla din testade ShoweReheat utan kostnad efter genomförd utvärdering. Du behöver bo i en bostad du själv äger för att kunna delta (villa eller bostadsrätt) och du står själv för installationen av din ShoweReheat. 

Vid intresse av att vara testpilot så maila Produktchef Fredrik Lindberg och dela din information om: namn, telefonnummer, adress, om du har badkar (med dusch) eller duschkabin, ange även ca hur gammal din installation är.

Det finns ett begränsat antal platser och vi förbehåller oss rätten att göra ett urval av de mest lämpliga testpiloterna. Sista anmälningsdag 31/5 2024.

Om Purus 

Purus är med snart 80 års erfarenhet en av Skandinaviens ledande tillverkare av produkter för badrum och kök och andra krävande miljöer som hanterar vatten inomhus. De huvudsakliga produktsegmenten är golvbrunnar, golvrännor, inomhusavlopp, rostfri inredning och bänkskivor samt rostfri sanitet. Vår starka ställning på den nordiska marknaden är ett resultat av pålitliga produkter, nytänkande och en bra kundsupport.

Vill du veta mer om Purus AB så kan du läsa mer här.