Sök
Stäng denna sökruta.

Purus nya konfigurator Rännguiden förenklar och kvalitetssäkrar

12 april 2022

Rännguiden är en helt ny möjlighet att på ett enkelt sätt konfigurera högkvalitativa rostfria golvrännor efter varje projekts behov. Verktyget är ett resultat av att tidigare kompletta produktpaket av rostfria golvrännor har brutits isär. Med Rännguiden kan Purus både erbjuda ett mer flexibelt sortiment och förenkla kundernas val.

Purus har sedan 60-talet bedrivit förädling av inredningsprodukter av rostfritt stål i egen fabrik i Smålandsstenar, bland annat diskbänkar. I sortimentet finns även ett kommersiellt program av golvrännor och golvbrunnar i rostfritt syrafast stål av högsta kvalitet. De svensktillverkade golvrännorna och golvbrunnarna uppfyller krav och regelverk för en rad olika användningsområden och tillverkas anpassat efter kundens önskemål om mått, materialval och belastningsklasser. Alla rännor tillverkas i syrafast rostfritt stål som betas i sin helhet efter svetsning.

Med nya konfiguratorn Rännguiden lyfts kunderbjudandet till en ny nivå, vilket Per-Johan Dolk, produktspecialist på rostfria rännor i Smålandsstenar och den som har drivit projektet, kan förklara närmare:

– För det första får vi en minskad artikelflora med ökad flexibilitet. Vi har länge lagerfört att standardsortiment av golvrännor med olika gallerbredder samt golvbrunnar i olika storlekar för storkök och industri, men nu minskas andelen speciallösningar med en isärbrytning av tidigare paketlösningar.

Purus nya konfigurator Rännguiden förenklar och kvalitetssäkrar

Det blir enklare för våra kunder att kombinera produkter rätt. I Rännguiden klickar man sig fram, steg för steg, för att enkelt konfigurera rostfria golvrännor som möter behoven i aktuellt projekt. Genom att följa guiden kan beställaren vara säker på att inte glömma något. I varje steg visas bara de varianter och tillbehör som passar ihop med aktuella val, med stöd av bilder och hjälptexter. I sista steget går det att spara eller dela konfigurationen och få en kod att gå tillbaka till när så önskas, skicka offertförfrågan eller lägga en order.

Rännguiden bygger på information i Purus PIM-databas och låter användaren bygga ihop en lösning efter sitt aktuella projekts behov.

Här hittar du länkar till alla de modeller som går att konfigurera för olika golvbeläggningar och med tillbehör såsom silkorgar, sandfång och vattenlås: 

http://www.purus.se/produkter/rostfria-golvraennor