Sök
Stäng denna sökruta.

Purus lanserar framtidens designgolvbrunn för väggnära montering – Purus PRO Line

1 maj 2021

Purus lanserar en ny designgolvbrunn för väggnära installation. Den är utvecklad för professionella installatörer med syfte att möta moderna badrumsägares höga krav på såväl estetik och materialkänsla som förstklassig teknik. Purus Line PRO är enklare och snabbare att installera och ger ett ännu bättre slutresultat.

Det är med professionella installatörer i fokus vi har utvecklat nästa generations Purus Line – Purus PRO Line. Konceptet är baserat på all vår samlade erfarenhet från mer än 10 års tillverkning, utveckling och försäljning av designbrunnar.

En designgolvbrunn med snabbare, enklare och mer självinstruerande placering och montering, ända in mot väggen eller hörnet. Att PRO också fått andra nya eller förbättrade egenskaper kommer särskilt du som är professionell installatör snabbt att märka.

Purus lanserar framtidens designgolvbrunn för väggnära montering – Purus PRO Line

Purus PRO är något helt nytt och unikt med fokus på proffsen

– De två sista åren har vi utvecklat en helt ny golvbrunn för badrummet inom segmentet designgolvbrunnar, berättar Håkan Fridvall, produktchef på Purus.

– Purus PRO Line är enklare och snabbare att installera och ger ett ännu bättre slutresultat. Modellen har en djupare ram med inbyggt fall som säkrar flödet på ett bättre sätt. Risken för fel vid installation nära vägg eller hörn har minskats ytterligare med monteringsplattan. Samtidigt som vi behåller fördelar från tidigare versioner, som till exempel klämringen i rostfritt stål som skruvas fast, så blir PRO-versionen lika enkel att montera i träbjälklag som i betong, säger en stolt Fridvall.

När golvbrunnen blir inredning

Vår ständiga ambition är att utveckla vår del i badrummet. Ett led i detta är vårt stora utbud av designgolvbrunnar som kompletterar vårt traditionella golvbrunnssortiment. Med designsortimentet vill vi ge alla badrumsägare möjlighet till en personlig inredning ända in i badrummet. Vi vågar påstå att vi har en modell, finish och sil för varje stil.

Purus PRO Line erbjuds i två olika utföranden, var och en med olika utlopp och i längder mellan 600-1200 mm: 

PRO Line – med synlig sil i olika mönster respektive PRO Line Premium – för dold installation

 

75 år som golvbrunnsexpert

Vi på Purus är stolta över 75 års erfarenhet i VVS-branschen och vi kommer att fortsätta ta vårt arv av innovation, funktion och design in i framtiden. Det är vårt PRO-koncept ett tydligt bevis på! 

Läs mer på purus.se/pro