Sök
Stäng denna sökruta.

Maximera din energibesparing med Purus ShoweReheat

13 mars 2024

Njut av tre duschar till priset av två!

Nu har “Wattjägare” möjlighet att duscha billigare genom att installera Purus ShoweReheat – en smart lösning för enkel energiåtervinning. Genom att diskret ansluta denna innovativa duschvärmeväxlarslang under ditt nuvarande dusch- eller badkar kan du spara upp till en tredjedel av din energiförbrukning!

Ett nytt sätt att minska elräkningen

Många bostadsägare söker efter olika sätt att minska sina elräkningar. Gängse energibesparingstips handlar om att sänka värmen någon grad inomhus, att duscha kortare tid, att diska och tvätta i fyllda maskiner, släcka apparater som inte används och byta ut gamla ljuskällor mot LED.

Därefter kommer nästa steg, som handlar om att investera i ny teknik. Alla har inte råd med en ny värmepump eller solcellspaneler i en handvändning, men det finns billigare sätt att dra fördel av ny teknologi. Med ShowerReheat kan du enkelt komplettera en befintlig duschanordning och dra nytta av den värme du redan har betalat för.

Typgodkänd och enkel att installera

Produkten, som är designskyddad inom EU, har testats och godkänts av oberoende tredje part, vilket garanterar dess prestanda och säkerhet. Med en energiverkningsgrad på 33% och en temperaturverkningsgrad på 56%, kan du spara betydande uppvärmningskostnader.

ShoweReheat duschvärmeväxlarslang
Purus ShoweReheat duschvärmeväxlare

 

ShoweReheat kräver minimalt underhåll och erbjuder enkel installation. Genom att återvinna överskottsvärmen från spillvattnet minskar du din energiförbrukning utan att kompromissa med duschkvaliteten. 

Bli en av våra testpiloter och agera pionjär inom energiåtervinning medan du sparar pengar och bidrar till teknikens framtid!

Läs mer om tekniken och räkna ut din besparingspotential på purus.se/showereheat. Via samma sida kan du också kontakta våra produktexperter, ifall du har frågor kring ShoweReheat-tekniken.